Somogy megyei Vadásznap 2018

Somogy megyei Vadásznap 2018

Rendezvényeink | KSZC.HU | 2018-június-02 21:04:16 |

„Ünnepelt Somogy vadásztársadalma” – olvasható a Somogyi Hírlap főcíme. 2018. június 2-án ismét a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiumának barcs-középrigóci telephelye adott otthont a Somogy megyei Vadásznapnak.

A rendezvény megnyitóján Horváthné Madarász Zsuzsanna, a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiumának igazgatója köszöntötte a vendégeket és vadász szakma egybegyűltjeit, majd ezt követően Berend Ferenc, a Somogy Megyei Vadászok Szövetségének elnöke röviden számot vetett az elmúlt vadgazdálkodási év történéseiről. A rendezvény fővédnöke, Neszményi Zsolt köszöntőjében kiemelte a szakma értékeit és szépségét, hogy a vadászat nem csupán sport, de természetbúvárkodás, illetve egy rendkívül érdekes és változatos szenvedély.

A vadászjegyet váltók ünnepélyes fogadalom tétele mellett kitüntetések átadására is sor került. Az Országos Magyar Vadászkamara aranyérmét idén Galamb Gábor érdemelte ki, a Vad és Vadászat Szolgálatáért Somogyban elismerést Forrai Gáspár Ferenc, a Nimród Vadászérmet pedig Agócs Attila kapta. Kiosztották továbbá a Hubertus Kereszt kitüntetés ezüst-, arany- és gyémánt fokozatait is.

Az ünnepélyes nyitórendezvényt követően a látogatók elmerülhettek a változatos programokban.

A trófeabemutatón, főzőversenyen, a solymász- és vadászkutya bemutatón kívül a bátrabb vállalkozók a koronglövészetben is kipróbálhatták magukat. A kézműves vásár és a folyamatosan zajló kulturális és szórakoztató műsorszámok mellett idén is megtartották a Vadászok a Civilekért Véradó Mozgalom hagyományos véradását.



A rendezvényről készült fotókat megtekinthetik Facebook oldalunkon!



Sajtómegjelenések:






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (4 + 5) :