Füstelszívó rendszert adományozott tagintézményünknek a VIDEOTON

Füstelszívó rendszert adományozott tagintézményünknek a VIDEOTON

Egyéb | KSZC.HU | 2019-március-11 09:59:20 |

Nem ez az első alkalom, hogy a VIDEOTON támogatja a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumát, hiszen 2017-ben egy 3D nyomtatóval igyekeztek felkészíteni a diákokat a jövő kihívásira, a versenyképes tudás megszerzésére.

A Videoton kiemelt figyelmet fordít a biztonságos munkavégzésre és munkakörnyezetre, ezért 2019. március 11-én két darab, négy-négy forrasztóállomás kiszolgálására képes, beépíthető, modern elszívó berendezést adományozott az intézménynek. A gyakorlati órákon a forrasztópákákkal történő forrasztás és ragasztás során könnyen belélegezhető, finompor méretű részecske képződik. A Videoton által biztosított, összesen több mint 2 millió forint értékű elszívó-rendszer kiszűri a veszélyes méretű részecskéket, majd a megtisztított levegőt visszajuttatja a helyiségbe. A berendezést a távközlési-, illetve elektronikai technikus, a villanyszerelő, valamint – jövőbeli tervek szerint – az elektronikai műszerész képzés tanulói oktatásában alkalmazza majd az iskola.

A több mint 1500 munkavállalót foglalkoztató vállalat cégfilozófiájában kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás. A VIDEOTON és a középiskola között már régóta kiváló szakmai kapcsolat működik. Az iskola növendékei folyamatosan gyakorlati lehetőséget kapnak ipari gépész, villanyszerelő, gépi forgácsoló, szerszámkészítő, gépgyártástechnológiai- és elektronikai technikus, valamint műszaki informatikus szakmákban.



Sajtómegjelenések:






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (7 + 2) :