Pedagógus Nap Nagyatádon

Pedagógus Nap Nagyatádon

Rendezvényeink | KSZC.HU | 2019-június-07 11:33:36 |

A 2019. június 7-i, a Nagyatádi Kulturális és Sport Központban megrendezett nagyatádi pedagógus napi ünnepségen több mint 20 pedagógus kapott kitüntetést. A rendezvényen a polgármesteri elismerések mellett a pályán legalább 25 évet eltöltött, nyugállományba vonult pedagógusokat Szolgálati emlékéremmel jutalmazták.

A Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumából Hornyák Katalin, Hauptman Henrik és Heizler Erika polgármesteri dicséretben részesültek. Az Emberi Erőforrások Minisztere, a több évtizeden át tartó, kimagasló szakmai munkája elismeréseként Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést adományozott Novográdeczné Kakrik Ildikó és Simonné Bolla Marianna gimnáziumi pedagógusok részére. Az Emlékérem mellett Simonné Bolla Marianna 37 év alatt végzett kiemelkedő színvonalú pedagógiai tevékenysége elismeréséül az Emberi Erőforrás miniszter elismerő oklevelét is megkapta. Ugyancsak ezen az ünnepségen került sor Szakács Ibolya köszöntésére is, aki kiemelkedő színvonalú szakmai tevékenységéért megkapta a Weszely Ödön díjat, melyet Pedagógusnap alkalmából vehetett át a Duna Palotában.

A Kaposvári SZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájából Perák Veronika Katalin és Fehér Zoltán György pedagógusok magas színvonalú és eredményes szakmai munkájukért, kiemelkedő közösségi tevékenységükért polgármesteri elismerő oklevelet kaptak. Szücs Gyuláné és Tilinger Istvánné pedagógusoknak az Emberi Erőforrások Minisztere, a több évtizeden át tartó, kimagasló szakmai munkájuk elismeréseként Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést adományozott.

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk.



Sajtómegjelenések:





Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (7 + 8) :