Miért jó a vendéglátásban dolgozni?

Miért jó a vendéglátásban dolgozni?

Egyéb | KSZC.HU | 2019-november-22 12:47:20 |

Így lettem a szakmám mestere címmel pályaorientációs programot szervezett diákjai számára, a Nagyatádi Szakgimnázium és Szakközépiskola.

Az intézményben a vendéglátóipari szakmák a legnépszerűbbek, jelenleg száznál is többen tanulnak nappali és esti tagozaton pincérnek, szakácsnak és a cukrásznak – számolt be róla a Nagyatádi Televízió. Tamás István, a Kapos Hotel étteremvezetője beszélt a diákoknak a szakma szépségéről és szeretetéről.






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (8 + 7) :