Szakmák éjszakája 2017 - Meghívó

Szakmák éjszakája 2017 - Meghívó

Rendezvényeink | KSZC.HU | 2017-április-02 14:42:35 |

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, ha nem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk. Most egy éjszaka alatt végigjárhatod az iskolákat, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, bejuthatsz olyan üzemekbe, melyek zártak az utca embere előtt, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar, játssz végig akár ezer pályát néhány óra alatt!

Lehet, hogy a jövőd itt, ezen az éjszakán kezdődik! A Szakmák Éjszakája jelmondata: „Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!” Híven kifejezi ennek az éjszakának a lényegét: nem csak hasznos, de aktív programokkal várunk mindenkit, ahol az egyszerűbb és bonyolultabb szerelési műveletektől, a hajók, vonatok és repülők irányításáig mindent ki lehet próbálni! 2016-ban, amikor első alkalommal rendeztük meg a Szakmák Éjszakáját, 341 iskola, 121 településen, 4 862 különböző programmal fogadott 43 572 látogatót. Idén továbbléptünk: határtalanná vált a Szakmák Éjszakája.

Kedves Fiatalok, Tisztelt Érdeklődők!

"Rétessütés, csecsemőgondozási és közlekedésgépészeti bemutató - közel száz program közül választhatnak a fiatalok 2017. április 21-én pénteken este hat órától Somogy megyében. A Kaposvári Szakképzési Centrum mind a tizenegy oktatási intézménye kapcsolódott a Szakmák Éjszakájához. A tavaly hagyományteremtő szándékkal megrendezett eseményre több mint ezren voltak kíváncsiak megyeszerte és reméljük, hogy idén is a pályaválasztás előtt álló fiatalok és egy újabb szakmát tanulni vágyók ellátogatnak hozzánk. Célunk, hogy bemutassuk azokat a képzéseket, amelyeket oktatunk az intézményekben. Legyetek részesei az élményeknek! A látogatóknak kellemes szórakozást és hasznos időtöltést, a munkatársaimnak pedig jó munkát és sok sikert kívánok az idei rendezvényhez.

Csiba Ágota, főigazgató, Kaposvári Szakképzési Centrum



A Kaposvári Szakképzési Centrum programjai: (Április 21. 18:00-22:00)
Programfüzet

Támogatónk:




Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (1 + 9) :