Ingyen net jár a távoktatásban részt vevő középiskolásoknak

Ingyen net jár a távoktatásban részt vevő középiskolásoknak

| KSZC.HU | 2020-november-14 |

30 napig ingyenes lesz a helyhez kötött internet-szolgáltatás azoknak a középiskolás diákoknak illetve távoktató tanároknak, akik online oktatásban vesznek részt – jelentette be közösségi oldalán a miniszterelnök. Orbán Viktor már alá is írta az erről szóló kormányrendeletet.

Az ingyenes internetre jogosult Telekom-ügyfelek a cég honlapján, a Flip-ügyfelek a Flip honlapján jelezhetik igényüket a 30 napos ingyenes internet-szolgáltatásra november 18. és 27. között – hívta fel a figyelmet szombati közleményében a Magyar Telekom.

Az igénylésnél Telekom ügyfél esetén a számla bal felső részében található MT ügyfél-azonosítóra és folyószámlaszámra, Flip ügyfél esetén a számla jobb felső részében található ügyfél-azonosítóra és folyószámlaszámra, valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító oktatási azonosítóra lesz szükség.

A 30 nap díjmentesség az ügyfelek decemberben kézhez kapott számláján jelenik meg. A kedvezményt az integrált csomagot használó ügyfelek is igénybe tudják venni, mert a számlán az 5 százalékos áfa-tartalommal bíró internetszolgáltatás eleve külön tételként jelenik meg – jelezte a Magyar Telekom.

A Vodafone Magyarország főoldalán egyelőre annyi olvasható, a decemberben kibocsátott számlákban a jogosultaknak egyhavi internet-hozzáférési díjat jóváírnak. Az érintettek igényüket ugyancsak a cég honlapján jelezhetik, további részleteket később közölnek.

Legutóbbi bejegyzések

Együttműködési megállapodás a Kaposvári Szakképzési Centrum és a Festo között

Együttműködési megállapod...

A vállalatoknak egyre inkább megéri részt venniük a duális képzésben

A vállalatoknak egyre ink...

Elballagtak a Közgazosok!

Elballagtak a Közgazosok!...

Munkaügyi tájékoztatók segítik a diákmunkát!

Munkaügyi tájékoztatók se...

Elismeréseket kaptak a kaposvári pedagógusok!

Elismeréseket kaptak a ka...

ÁSZÉV versenyeredmények!

ÁSZÉV versenyeredmények!...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet: