Ingyen net jár a távoktatásban részt vevő középiskolásoknak

Ingyen net jár a távoktatásban részt vevő középiskolásoknak

| KSZC.HU | 2020-november-14 |

30 napig ingyenes lesz a helyhez kötött internet-szolgáltatás azoknak a középiskolás diákoknak illetve távoktató tanároknak, akik online oktatásban vesznek részt – jelentette be közösségi oldalán a miniszterelnök. Orbán Viktor már alá is írta az erről szóló kormányrendeletet.

Az ingyenes internetre jogosult Telekom-ügyfelek a cég honlapján, a Flip-ügyfelek a Flip honlapján jelezhetik igényüket a 30 napos ingyenes internet-szolgáltatásra november 18. és 27. között – hívta fel a figyelmet szombati közleményében a Magyar Telekom.

Az igénylésnél Telekom ügyfél esetén a számla bal felső részében található MT ügyfél-azonosítóra és folyószámlaszámra, Flip ügyfél esetén a számla jobb felső részében található ügyfél-azonosítóra és folyószámlaszámra, valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító oktatási azonosítóra lesz szükség.

A 30 nap díjmentesség az ügyfelek decemberben kézhez kapott számláján jelenik meg. A kedvezményt az integrált csomagot használó ügyfelek is igénybe tudják venni, mert a számlán az 5 százalékos áfa-tartalommal bíró internetszolgáltatás eleve külön tételként jelenik meg – jelezte a Magyar Telekom.

A Vodafone Magyarország főoldalán egyelőre annyi olvasható, a decemberben kibocsátott számlákban a jogosultaknak egyhavi internet-hozzáférési díjat jóváírnak. Az érintettek igényüket ugyancsak a cég honlapján jelezhetik, további részleteket később közölnek.






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (10 + 6) :