Megújult környezet várja vissza a Dráva Völgye tanulóit

Megújult környezet várja vissza a Dráva Völgye tanulóit

| KSZC.HU | 2021-január-19 |

Az iskolai élet megszokott hangja helyett építési munkák zaja töltötte be a Kaposvári SZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium épületeit az elmúlt hetekben – tájékoztatott Horváthné Madarász Zsuzsanna igazgató. A rendkívüli helyzetet kihasználva jelentős felújítások valósultak meg az intézményben. A Kaposvári Szakképzési Centrum több mint 30 millió forint önerőből korszerűsítette az iskola sportcsarnokát, a laborépület is energiahatékonyabbá vált, továbbá két új informatika terem is kialakításra került. Csiba Ágota, a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja elmondta, az intézményekben szinte folyamatosak a kisebb-nagyobb felújítások valamint beruházások, annak érdekében, hogy mindenki biztonságban és megbecsülve érezze magát, a korszerű eszközökkel pedig megfelelően biztosítsák az oktatást.

Folytatódtak a már megkezdett infrastrukturális fejlesztések a barcsi technikumban. A sportcsarnokban már korábban megtörtént a belső mennyezeti burkolat cseréje, illetve egy évvel ezelőtt az öltözőket, mosdókat is rendbe tették. Most a belső festés mellett, új nyílászárók kerültek fel, valamint a küzdőtér padlózatának felújítása is megvalósult.

Befejeződött a laborépület rekonstrukciója is, ahol a tető javítása, a felső nyílászárók és az épületet körbeölelő járda korszerűsítése után, kifestettek, lecserélték a bejárati ajtót és a padlózatot esztétikus járólapokkal látták el.

Kettővel bővült informatikai szaktantermek száma is, amely megújult eszközparkkal várja a diákokat; óriás érintőképernyős monitorok, projektorok, valamint Cisco Webex tábla segíti az oktatást.



Megújult környezet várja vissza a Dráva Völgye tanulóit | Kapos TV


Teljesen megújult iskolába térhetnek vissza a Dráva Völgye tanulói | KaposvárMost




Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (10 + 8) :