Elkészült a KSZC bemutatkozó kisfilmje

Elkészült a KSZC bemutatkozó kisfilmje

| KSZC.HU | 2021-február-16 |

Kisfilmben mutatkozik be a Kaposvári Szakképzési Centrum. Az elmúlt egy évben jelentős változáson ment keresztül az intézmény: amellett, hogy új helyre költözött, egy teljesen megújult honlappal, arculattal is várja a szakmát választó fiatalokat és felnőtteket. A promóciós videóban többek között elhangzik, hogy megyeszerte 10 iskolában 61 szakma sajátítható el, a diákok pedig modern környezetben, gyakorlatorientált szemlélettel tanulhatnak.

„Az a célunk, hogy piacképes tudást adjunk a diákjaink kezébe, olyan tudást, amellyel gyorsan és biztosan találnak maguknak állást, s jól érvényesülhetnek a munkaerőpiacon" – fogalmaz a videóban Weimann Gáborné főigazgató.

Kaposváron, Nagyatádon, Barcson, Kadarkúton és Tabon modern tanműhelyekben és jól felszerelt laborokban zajlik az oktatás. A duális képzésnek köszönhetően pedig a diákok már az iskolaévekben bekerülnek a munkahelyi környezetbe, megismerik az ottani elvárásokat.

„A munkaerőpiaci igényekről folyamatosan egyeztetünk a vállalkozásokkal, mint leendő munkaadókkal, illetve a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarával” – hangsúlyozta Csiba Ágota kancellár, kiemelve, hogy a szakoktatók nagy hangsúlyt helyeznek az innovációra valamint a technológia gyors és látványos fejlődésére.

Minden szakképzésbe bekapcsolódó tanulót ösztöndíj vár, a sikeres vizsgák után pedig pályakezdési juttatás is jár.
Legutóbbi bejegyzések

Slágerszakok: rendőr, szoftverfejlesztő, logisztikus

Slágerszakok: rendőr, szo...

Rendhagyó lesz a 2021-es vizsgaszezon is

Rendhagyó lesz a 2021-es ...

Zökkenőmentes a gyakorlati oktatás

Zökkenőmentes a gyakorlat...

Kreatív megoldás a kaposvári tesitanártól

Kreatív megoldás a kaposv...

13 Széchenyis diák bizonyított az OSZKTV-n

13 Széchenyis diák bizony...

Megvan a TikTok verseny győztese

Megvan a TikTok verseny g...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet: