Teveli Róbert az év informatika tanára Kaposváron

Teveli Róbert az év informatika tanára Kaposváron

Büszkeségeink | KSZC.HU | 2017-június-27 14:25:58 |

"Teveli Róbert lett az év informatika tanára Kaposváron" címmel közölt cikket a kaposvarmost.hu. 2017-ben is meghirdette a Precognox Szoftverfejlesztő Kft. az Év Informatika Tanára díjat a kaposvári és a Kaposvár környéki iskolák pedagógusai körében. Az elismerést minden évben az arra érdemes tanároknak adják át. A nyerteseket kedden, a városházán díjazták.

A pályázat meghirdetőinek elsődleges célja az informatika tanárok és rajtuk keresztül a diákok ösztönzése. Szeretnék felkelteni minél több fiatal érdeklődését az informatikai szakmák iránt, hiszen óriási a munkaerőhiány Magyarországon a gazdaság ezen területén. A cég ugyanakkor fontosnak tartja elismerni a lelkiismeretes és törekvő informatika tanárok munkáját, akik többet fektetnek bele az önképzésbe, a tanításba, illetve diákjaik felkészítésébe.

Borhi Zsombor alpolgármester kihangsúlyozta, hogy az informatikai szakemberek jelentősen hozzájárulhatnak Kaposvár gazdaságának fellendítéséhez is.

"Az év informatika tanára Kaposváron" díj 150.000 forint összegű pénzjutalommal jár, amelyet a Kaposvári SZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziumának tanára Teveli Róbert érdemelt ki.

Az első három helyezett díja ezen felül egy-egy az informatika oktatásban nagyon jól használható Lego Robot.


A teljes cikk itt érhető el!
Legutóbbi bejegyzések

Malgay Viktor: veszélyben vannak élővizeink

Malgay Viktor: veszélyben...

Élesben gyakoroltak

Élesben gyakoroltak ...

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás...

Fodrász tanműhelyt alakítottak ki a Lampingban

Fodrász tanműhelyt alakít...