Várnak ingyenes szakmai képzéseink!

Várnak ingyenes szakmai képzéseink!

Felnőttoktatás | KSZC.HU | 2021-augusztus-23 |

Még nem tudod merre tanulj tovább szeptembertől? Változatos képzési kínálatunkból válogathatsz, ha már túl vagy az érettségin vagy felnőttként új szakma elsajátításán gondolkodsz.

Ha az érettségid már megvan, lehetőséged van ingyenesen akár 2 szakma elsajátítására is.
Szeptemberre hirdetett felnőttek szakmai oktatása keretében - 5 városban, 10 intézményben - összesen 46 versenyképes szakmában indítunk képzéseket. Az új szakképzési rendszer rugalmas tanulási útjai lehetőséget biztosítanak akkor is, ha pályamódosításon gondolkodsz – érettségi nélkül szerzett szakmai bizonyítvánnyal a kezedben.

18 ágazatban várjuk a diákok jelentkezését, többek közt a Szépészet, Specializált gép- és járműgyártás, Építőipar, Informatika és távközlés, Egészségügy vagy éppen a Fa- és bútoripar.

Ha még nem töltötted be a 25. életévedet, akkor nappali rendszerű oktatásban, tanulói jogviszonyban is tanulhatsz szakmát. Ebben az esetben diákigazolványra és az ehhez kapcsolódó valamennyi kedvezményre, valamint első szakma esetén szakképzési ösztöndíjra is jogosult vagy.

Ha már elmúltál 25 éves, vagy inkább a felnőttképzési jogviszonyt választanád, akkor lehetőséged van egy rugalmasabban szervezhető szakmai oktatás mellett dönteni, melyhez továbbra is jár diákigazolvány. Általában itt a tanórák nem nappali rendszerben kerülnek megtartásra és maga a képzési idő is rövidíthető – a korábbi tanulmányok, előzetesen megszerzett tudás vagy hasonló munkakörben megszerzett szakmai tapasztalat figyelembevételével.

Ha pár hónapos tanfolyam jellegű képzési formában gondolkodsz, akkor válogass a felnőttképzéseink kínálta lehetőségekből.

A szakmatanulás jelentheti a sikeres jövőd biztos alapját. Arra biztatunk, hogy körültekintően tájékozódj a megújult szakképzési rendszerről és a benne rejlő lehetőségekről. Keresd fel a Kaposvári Szakképzési Centrum honlapját és érdeklődésednek megfelelően válogass a „KÉPZÉSEINK” menüpont alatt az érettségizettek számára hirdetett szakmák, a felnőttek szakmai oktatása vagy a felnőttek szakmai képzései közt!






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (4 + 2) :