Új vendéglátóipari kabinet várja Nagyatádon a diákokat

Új vendéglátóipari kabinet várja Nagyatádon a diákokat

Rendezvényeink | KSZC.HU | 2021-szeptember-13 |

2021. szeptember 10-én ünnepélyesen átadásra került a Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola felújított vendéglátóipari kabinete.

A megnyitó során beszédet mondott Pölöskei Gáborné az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szakképzésért Felelős Helyettes Államtitkára, Szászfalvi László Országgyűlési Képviselő, továbbá köszöntötte az összegyűlteket Ormai István Nagyatád Város Polgármestere, illetve az intézmény képviseletében Csiba Ágota Kancellár Asszony és Döméné Lajos Katalin Igazgató Asszony.

A korszerű tanműhely több mint 100 szakács-, cukrász- és felszolgáló tanuló oktatásának színtere lesz, melyet már jövő hónaptól birtokba vehetnek a nagyatádi diákok.
A projekt 112 millió forintból valósult meg, a végeredmény pedig maradéktalanul megfelel a modern oktatási igényeknek és eleget tesz a 21. századi vendéglátóipar elvárásainak.

Az ünnepi műsorban közreműködtek az intézmény diákjai és oktatói, majd a szalagvágást követően a felszolgáló tanulók - bizonyítva szakmai tudásukat - fogadták a meghívott vendégeket.
A fogadást követően Pölöskei Gáborné Helyettes Államtitkár Asszony egy kerekasztalbeszélgetés formájában megismerkedett a Kaposvári Szakképzési Centrum 11 intézményével, illetve az intézményvezetőknek is lehetőségük nyílt feltenni kérdéseiket.Kormany.hu | VENDÉGLÁTÓIPARI TANMŰHELYT AVATTAK NAGYATÁDON

Nagyatád TV | Saját tanműhelye lett a szakképző iskola vendéglátó-ipari tanulóinak
Legutóbbi bejegyzések

Erdők hete a Dráva Völgyében

Erdők hete a Dráva Völgyé...

Jótékonysági festés a Lampingban

Jótékonysági festés a Lam...

Levizsgáztak az első okleveles technikusaink

Levizsgáztak az első okle...

Megkezdődtek az őszi érettségi vizsgák

Megkezdődtek az őszi éret...

Megújult a Közgaz

Megújult a Közgaz...

A Dráva Völgye is kiállított a Vadászati Világkiállításon

A Dráva Völgye is kiállít...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet: