Megújult a Közgaz

Megújult a Közgaz

Rendezvényeink | KSZC.HU | 2021-október-15 |

A Kaposvári SZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Technikum infrastrukturális beruházásainak ünnepélyes átadására került sor 2021. október 15-én.

Az intézményben az elmúlt években közel 170 millió forint értékben történtek felújítások. Már a pandémiát megelőző időszakban megkezdődött a több lépcsős beruházás, de a világjárvány ideje alatt is folyamatosan zajlottak a munkálatok.

Az elkészült fejlesztések átadó ünnepségén köszöntőt mondott Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere, aki beszédében bejelentette, hogy a város 2,1 milliárd forintos keretösszegből (TOP-6.5.1-19 számú pályázat részeként) tervezi modernizálni a Kaposvári Szakképzési Centrum 3 intézményét.

Ezt követően köszöntötte az egybegyűlteket Gelencsér Attila, Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője, illetve Csiba Ágota a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja és Keczeli László a Kaposvári SZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Technikum igazgatója. A Közgazos diákok műsoraival színesített program végén a meghívott vendégek a kivitelező cégek képviselőivel karöltve tekintették meg a felújított épületszárnyakat és tantermeket.

Az intézmény „B” épülete teljesen megújult, a homlokzatát hőszigetelték, nyílászáróit kicserélték, illetve a villamoshálózatát korszerűsítették - a lámpatestekkel együtt. Az összes tanterem és folyosó padlózata új burkolatot kapott és a falainak festése is megtörtént.

Az „A” épület utcafronti részén a fém, illetve fa nyílászárók helyett korszerű, energiatakarékos műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az épületszárny legtöbb tantermében a padlózat megújult, részben a meglévő parketta csiszolásával vagy műanyagra történő cseréjével.
Továbbá az osztálytermek esztétikus megjelenéséhez nagyban hozzájárult az intézmény létrejötte óta meglévő függönyök cseréje is.

Centrumunk minden évben új bútorok - tanulói asztalok és székek - és informatikai eszközök kerültek beszerzésre. A pandémia időszakában is folytattuk a megkezdett munkát, csak az eszközökre több, mint 20 millió Ft-ot költöttünk. Most már elmondhatjuk, hogy minden tanteremben új tanulói asztalok és székek állnak a diákok rendelkezésére.






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (6 + 6) :