Egészségnap a Lampingban

Egészségnap a Lampingban

Rendezvényeink | KSZC.HU | 2021-november-22 |

2021. november 19-én került megrendezésre a Kaposvári SZC Lamping József Technikum és Szakképző Iskola mára hagyománnyá vált egészségnapja. Az iskolai rendezvényt változatos programkínálat, izgalmas témák és aktív időtöltés jellemezte.

Kiemelt programként Dr. Bíró Tibor Dékán Úr tartott előadást, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Baján található Víztudományi Karáról látogatott el iskolánkba. Az elhangzott előadásban a vízügy kiemelt szerepére hívta fel a figyelmet, továbbá a Vízügyi technikus tanulók megismerkedhettek a szakma érdekességeivel és az NKE nyújtotta továbbtanulási lehetőségekkel. A jövőbeni együttműködés jegyében a kaposvári diákok 2021. december 7-én ellátogatnak az egyetemi kar idei nyílt napjára is - melyről hamarosan szintén hírt adunk.

A nap további részében a diákság előadásokon és beszélgetéseken vehetett részt, olyam témákat érintve, mint az iskolai agresszió vagy az online oktatás alatt ért tanulói hatások. Figyelemfelkeltő programként a Drogambulancia szabadulószobáját is kipróbálhatták, és hasznos ismeretekre tehettek szert az elsősegélynyújtással kapcsolatban. Az egészségnap keretében véradásra is lehetősége nyílt az érdeklődőknek.
Természetesen sporteseményekben sem volt hiány, a jóhangulatban zajló foci és ping-pong bajnokságon, illetve fekvőtámasz és fekvenyomó versenyen is összemérhették erejüket és ügyességüket a tanulók.






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (6 + 0) :