Új munkagépek érkeztek Tabra

Új munkagépek érkeztek Tabra

Egyéb | KSZC.HU | 2021-december-01 |

A Rudnay Gyula Szakképző Iskola és Kollégium új munkagépet kapott, mely egy Kaiwei 930-as típusú törzscsuklós rakodógép.

Kiválóan alkalmazható szállítmányozási és raktározási munkák során. A 3-5 tonna szállítási kapacitás mellett olyan műveleteket is el tud végezni, mint a tolás, szintezés, cölöpözés, emelés és húzás.

Megérkezett továbbá egy Monosem szemenkénti vetőgép is. A 6 soros pneumatikus gép kukorica és napraforgó vetésére alkalmazható. Az NG Plus 4-es vetőkocsit a korábbi típusokhoz képest kiegészítették egy lengéscsillapítóval, így a vetési mélység és pontosság nagyobb sebesség mellett is optimális marad. A vetőgép ISOBUS rendszerrel rendelkezik, igy minden beállítás a monitoron keresztül elektromosan állítható.

Harmadik beszerzett gépünk egy HORSH Joker vontatott rövidtárcsa. A zöldítést, a tarlóhántást, a magágy-készítést és a nagy tarlóval vágott növények szármaradvány-bedolgozását is kitűnő minőségben tudja elvégezni.

Az 51 millió forintot meghaladó értékben vásárolt gépek az iskolához tartozó földterületek művelésében vesznek majd részt, illetve az oktatásban a mezőgazdasági gépész tanulóink is találkozhatnak majd ezekkel.






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (0 + 9) :