A szakképzés új útjai – aktualitások a szakképzésben

A szakképzés új útjai – aktualitások a szakképzésben

Rendezvényeink | KSZC.HU | 2022-február-03 |

A Nemzeti Pedagógus Kar Somogy Megyei Online Szakmai Konferenciáján főigazgatónk, Weimann Gáborné is az előadók között szerepelt.

Agócs Attila, Somogy megyei területi elnök megnyitója és Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnökének köszöntője után főigazgató asszony előadásában bemutatta az átalakult szakképzési rendszer eddigi tapasztalatait, a benne rejlő lehetőségeket és az aktualitásokat. Szó esett a Kaposvári Szakképzési Centrum tevékenységeiről, eddig megvalósított elképzeléseiről és szakmai-, valamint infrastrukturális- és eszközfejlesztési terveiről. Ismertette a munkaerő-piaci igények által is generált képzési kínálatot, és tájékoztatta a konferencia résztvevőit arról, hogy milyen pályaorientációs felületeket hoztunk létre a nálunk tanulni vágyók számára. A személyes jelenléttel zajló események háttérbe szorulásával Centrumunk nagy hangsúlyt fektet az információk digitális-online terjesztésének biztosítására. Az előadás a konferencia résztvevői számára kiküldésre került, de jelen formában is szeretnénk elérhetővé tenni az érdeklődőknek:
Főigazgató asszony előadását követően Horváth Péter, a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgatója is tájékoztatta a konferencia résztvevőit saját tevékenységeik vonatkozásában, majd Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára „A szakképzés jelene és jövőbeni tervek, célok, feladatok” című előadását nézhettük meg felvételről.

A konferencia Agócs Attila zárszavával ért véget.


Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (10 + 0) :