A Közgaz röplabdacsapata 3. lett a Diákolimpián!

A Közgaz röplabdacsapata 3. lett a Diákolimpián!

Versenyek | KSZC.HU | 2022-április-12 |

A hétvégén Debrecen adott otthont az V-VI. korcsoportos röplabda „B” kategóriás, azaz versenyengedéllyel nem rendelkező középiskolás lányok és fiúk országos röplabda diákolimpia döntőjének, közel ötszáz versenyző részvételével.

A tornát a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) megbízásából a Hajdú-Bihar Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület szervezte. A versenyt Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke, és Bíró Csaba, az MDSZ elnökségi tagja nyitotta meg.

A versenyre országszerte majdnem 300 csapat nevezett be, a döntőbe végül 20-20 lány és fiúcsapat kvalifikálta magát. A mérkőzések a debreceni Tóth Árpád Gimnáziumban, illetve a Debreceni Egyetem Kossuth Gyakorló Iskolájában zajlottak. A lányok között a dobogó legfelső fokaira végül a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium (Budakeszi) és a Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium (Debrecen ) tanulói állhattak.
A Kaposvári SZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Technikum lány röplabdacsapata végül a 3. helyezést szerezte meg, továbbá a torna legtechnikásabb játékosa különdíjat csapatunk tagja, Várdai Jázmin kapta!

A csapat tagjai: Ballér Zsófia, Bodrogi Sára, Fehér Dorina, Gonda Luca, Kanyar Dorina, Kovacsics Nikoletta, Kozma Boglárka, Kozma Karina, Orosz Fanni, Várdai Jázmin, Vörös Tímea, Vörös Viktória
Felkészítők: Biki Mária és Fehérné Varga Katalin


Gratulálunk a szép eredményhez!






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (8 + 9) :