Gépészeti tervező szoftver használatával ismerkedtek az Eötvösben

Gépészeti tervező szoftver használatával ismerkedtek az Eötvösben

Képzéseink | KSZC.HU | 2022-október-11 |

A Kaposvári Szakképzési Centrum és az Enterprise Communication Magyarország Kft. Együttműködési keretmegállapodást kötött, amely hat intézmény számára biztosítja a Mentor Programban való részvételt (Lamping, Eötvös, Rudnay, Barcsi Szakképző, Ady, Nagyatádi Szakképző). A két napos szakmai továbbképzésnek a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium ad otthont. A képzés lehetőséget biztosít 9 oktató számára a tervezőprogram megismerésére, amit a gépészetben, valamint fa- és bútoriparban használhatnak. A Solid Edge egy olyan komplex digitális tervezőrendszer, amely a felhasználók igényeihez igazodva a hatékony 2D-s műhelyrajz készítéstől a haladó szintű 3D-s rendszerig – szereléstervezés, automatizált rajzkészítés, szimuláció és szerelési alkalmazások – számos kimagasló megoldással támogatja a mérnöki munkát.
A cég meghatározó szerepet tölt be az infokommunikációs rendszerek továbbfejlesztésében. Célul tűzte ki a műszaki tanulmányokat folytató diákok tehetséggondozását, az oktatók szakmai fejlődését annak érdekében, hogy az ipar számára releváns és korszerű technológiákat sajátítsanak el. A célok olyan szoftveres megoldásokkal érhetőek el, amelyek magyar nyelvűek, könnyen tanulhatók és az iparban széleskörűen elterjedtek.
A megállapodás ingyenesen biztosítja a Solid Edge Basic csomag használatát. A program használata remek lehetőség a diákok számára a modern technológia megismerésére, amit munkavállalásuk során majd a gyakorlatban kamatoztathatnak.






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (4 + 2) :