Nagyatádi Szakgimnázium és Szakközépiskola rendezvényei

Nagyatádi Szakgimnázium és Szakközépiskola rendezvényei

Rendezvényeink | KSZC.HU | 2017-október-11 12:53:59 |

Iskolánk 2017. október 11-e óta több rendezvénnyel csatlakozott az Európai Szakképzési Hét programjaihoz.

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási tájékoztatójában a szakképzésben történő továbbtanulás lehetőségeiről, előnyeiről, a duális – azon belül – a gyakorlati képzéssel kapcsolatos tudnivalókról hallhattak előadást a megjelent általános iskolák igazgatói, igazgatóhelyettesei, végzős osztályfőnökei.



Az október végi Szakképzési szakmai fórumon a szorosabb együttműködés jegyében a SKIK, az iskola vezetése, szakoktatói, szaktanárai és a képzőhelyek szakoktatói folytattak szakmacsoportonkénti kerekasztal beszélgetéseket a szakmai és vizsgáztatási szabályokkal és a gyakorlati munkahelyek adminisztrációs kötelezettségeivel kapcsolatban.

A 2017. november 8-i Pályaválasztási nyílt napon a gyakorlati képzőhelyek hatékony közreműködésével a résztvevő általános iskolai tanulók, tanáraik és szüleik forgószínpad-szerűen tekinthették meg és interaktív módon próbálhatták ki a szakács, pincér, cukrász, ipari gépész, festő-mázoló-tapétázó, eladó, burkoló és gépi forgácsoló szakmákat.

A Pályaorientációs nap rendezvényeire 2017. november 9-én került sor. Ennek keretében iskolánk diákjai megismerhették egymás szakmáit, az iskolában folyó képzéseket. Közben játékos feladatokkal mérték össze tudásukat. A programsorozat egyes helyszínein meghívott cégek, gyakorlati képzőhelyek, a Kaposvári Toborzó Iroda, a NAV és a Pannon Egyetem Georgikon Karának, illetve Nagykanizsai Campusának képviselői is bemutatkoztak.

Legközelebbi rendezvényünk a 2017. november 21-i Pályaválasztási fórum.

A már hagyományosnak mondható programon a vonzáskörzet általános iskoláinak igazgatói, igazgatóhelyettesei, 7-8. osztályos osztályfőnökei, valamint intézményünk vezetése, munkaközösségvezetői és a 9. évfolyam leendő osztályfőnökei, pedagógusai vesznek részt. Az iskolánkat, illetve szakmai képzéseit, szabadidős tevékenységeit bemutató tájékoztatót fogadással egybekötött, kötetlen beszélgetés követi.






Legutóbbi bejegyzések

Miniszteri elismerést kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrum munkatársai

Miniszteri elismerést kap...

Eötvösös siker a Gépipari Klaszter pályázatán

Eötvösös siker a Gépipari...

Elismerő okleveleket vehettek át a KSZC munkatársai

Elismerő okleveleket vehe...

Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő...

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja

Magyar Arany Érdemkereszt...

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott az Ady oktatója

Magyar Ezüst Érdemkereszt...


Kaposvári Szakképzési Centrum
Küldjön nekünk üzenetet!
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód (7 + 10) :